cristisport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cosul dvs. este gol

CATALOG PRODUSE

CALCIUM MAGNESIUM 90 tablete, cod CAMG

CALCIUM MAGNESIUM 90 tablete, cod CAMG

Marca: SCITEC

 

 

Pret cu TVA: 75.00 Lei

Ghid marimi

CALCIUM MAGNESIUM 90 tablete, cod CAMG

CALCIUM MAGNESIUM 90 tablete, cod CAMG

CALCIUM MAGNESIUM 90 tablete

CALCIU MAGNEZIU CRAMPE CONTRACTII MUSCULARE

Minerale de calitatate pentru absorbţie maximă!

Corpul nostru acumulează o cantitate mare de calciu şi magneziu căror minerale o parte semnificativă (în cazul calciului majoritatea decisivă) se acumulează în oase, în strictul necesar de acolo se şi poate elibera, dizolva. Doza suficientă zilnică a calciului şi magneziului ajută la îngrijirea oaselor şi la păstrarea dinţilor tari şi sănătoşi. Ajută la prevenirea crampelor musculare şi la funcţionarea normală a sistemului nervos.

Mişcarea regulară creşte nevoia la calciu şi magneziu, aşa dacă este greşit alcătuit nutriţia zilnică sau dacă din orice alt motiv nutriţia noastră nu este capabil la ridicarea nevoilor, atunci poate fi de folos un fel de supliment nutritiv care conţine calciu şi magneziu.

Produsul Calcium-Magnezium este o formulă de bună calitate, care conţine componentele în proporţie ideală şi pentru absorbţia optimală introduce ambele săruri minerale în organism în mai multe feluri. Calcium-Magnezium conţine într-o doză 500 mg de calciu şi 250 mg de magneziu.

Mod de administrare:

Adulţi zilnic 1 tabletă în timpul mesei.

Avertisment: Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală!Consultati cu medicul înainte de folosirea produsului! Nu depăsiti doza recomandată.
Produsul nu înlocuieste alimentatia variată si echilibrată. A nu se lãsa la îndemâna copiilor!
Provine dintr-o fabrică unde se lucrează cu lapte soia, ou, și alune.


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
anpc-sal

SOL
Site-ul CRISTISPORT.RO prin societatea care il administreaza SC GOODSSPORTS SRL este inregistrat ca operator de date personale la ANSPDPC cu numarul de evidenta 31227/31.03.2014
Website detinut de GOODSSPORTS S.R.L., CIF: 28834413, Reg.Com: J09/478/2011