cristisport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cosul dvs. este gol

CATALOG PRODUSE

Cuie adidas Jumpstar Allround Field Event - SB37500A

Marca: ADIDAS

 

 

Pret: 398.00 Lei

Ghid marimi

Cuie adidas Jumpstar Allround Field Event - SB37500A
Cuie adidas Jumpstar Allround Field Event - SB37500A

Cuie adidas Jumpstar Allround Field Event - SB37500A

Adidas  Jumpstar Allround 

Cuie atletism pentru saritura in lungime, triplu salt si probe multiple.

Sunt proiectate pentru a asigura o  performanta maxima in competitiile de elita.
 

La partea superioara are plasa special conceputa pentru a proteja impotriva patrunderii nisipului.

Adidas  Allround vine cu inovatia COOLEVER pentru a va mentine o temperatura constanta in interiorul pantofului.

 

 Talpa este conceputa pentru amortizare cu tehnologia de la adidas adiPRENE 


Verificati marimea piciorului inainte de a comanda, puteti sa ne contactati pentru lamurii suplimentare.

Culoare - negru/alb
model 2019

US

UK

EU

CM

3.0

 

2.5

35

21.0

3.5

 

3.0

35 1/3

21.5

4.0

 

3.5

36

22.0

4.5

 

4.0

36 2/3

22.5

5.0

 

4.5

37 1/3

23.0

5.5

 

5.0

38

23.5

6.0

 

5.5

38 2/3

24.0

6.5

 

6.0

39 1/3

24.5

7.0

 

6.5

40

25.0

7.5

 

7.0

40 2/3

25.5

8.0

 

7.5

41 1/3

26.0

8.5

 

8.0

42

26.5

9.0

 

8.5

42 2/3

27.0

9.5

 

9.0

43 1/3

27.5

10.0

 

9.5

44

28.0

10.5

 

10.0

44 2/3

28.5

11.0

 

10.5

45 1/3

29.0

11.5

 

11.0

46

29.5

12.0

 

11.5

46 2/3

30.0

12.5

 

12.0

47 1/3

30.5

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
SSL
Site-ul CRISTISPORT.RO prin societatea care il administreaza SC GOODSSPORTS SRL este inregistrat ca operator de date personale la ANSPDPC cu numarul de evidenta 31227/31.03.2014
Website detinut de GOODSSPORTS S.R.L., CIF: 28834413, Reg.Com: J09/478/2011