cristisport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cosul dvs. este gol

CATALOG PRODUSE

Geaca de iarna marca JAKO, cod 720591 C

Marca: JAKO

 

 

Pret cu TVA: 465.00 Lei

Ghid marimi

Geaca de iarna marca JAKO, cod 720591 C
Geaca de iarna marca JAKO, cod 720591 C
Geaca de iarna marca JAKO, cod 720591 C

Geaca de iarna marca JAKO, cod 720591 C

Geaca de  iarna marca  JAKO, cod 720591

Geaca de iarnă de la JAKO garantează un  confort deosebit in conditii de frig, vant si plaie. Echipat cu funcțiile STOP WIND, Keep Men WARM and STOP WATER, se izolează efectiv de condițiile meteorologice neplăcute, cum ar fi ploaia, vântul și frigul. Partea superioară este impermeabilă la conditiile meteo dar in același timp, este permeabil la aerul  care este  împins spre exterior din interior. Umiditatea poate fi transportată prin materialul textil cu care este captusita  la suprafață și evaporata.
Captuseala ușoară este  termoizolantă si  vă menține cald in orice conditii.
 Capetele gulerului și manșonului de la maneci sunt  realizate din tricot, Gluga  reglabilă și fermoarul foarte practic garantează confortul. Gluga nu este detasabila asigurand un confort deosebit la spate.
 Are buzunar interior cu fermoar, buzunare laterale cu fermoar, sistem de strangere in partea de jos a gecii si la gluga pentru o potrivire perfecta in functie de nevoi.
 Jacheta de înaltă calitate a materilalului si cusaturilor, are un plasture metalic pe mânecă cu emblema.
Este un model de varf al marcii JAKO.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
anpc-sal

SOL
Site-ul CRISTISPORT.RO prin societatea care il administreaza SC GOODSSPORTS SRL este inregistrat ca operator de date personale la ANSPDPC cu numarul de evidenta 31227/31.03.2014
Website detinut de GOODSSPORTS S.R.L., CIF: 28834413, Reg.Com: J09/478/2011