cristisport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cosul dvs. este gol

CATALOG PRODUSE

»  MINGI

Minge handbal SELECT Grip Maxi nr. 2 cod 163065

Marca: SELECT

 

 

Pret cu TVA: 175.00 Lei

Ghid marimi

Minge handbal SELECT Grip Maxi  nr. 2 cod 163065

Minge handbal SELECT Grip Maxi nr. 2 cod 163065

Minge handbal SELECT Grip Maxi  nr. 2 cod 163065
SELECT Grip Maxi adaugă  noi caracteristici pentru handbal datorită suprafeței unice lipicioase, care oferă o aderență excelentă pe suprafa mingiei fără a fi nevoie de rășină.
 Mingea îndeplinește o cerință majoră a antrenorilor și jucătorilor din toate grupele de vârstă, precum și mai puțin de lucru, curățarea podelei.
Suprafața Grip  Maxi este lipiciosa atunci când prindeti mingea, dar atunci când este eliberata, mâna rămâne curat, fără urme de adeziv.
Curățarea unui SELECT  Maxi Grip este simplă și ar trebui să fie făcut ușor. Cu blandete ștergeti cu o cârpă umedă sa îndepărtati murdăria de suprafață. Caracteristica de adeziv se întoarce imediat ce mingea este uscat. Este important să curățați cu atenție să -și păstreze mingea lipicioasă pentru atâta timp cât sete posibil. Adezivitatea se va diminua după perioade mai lungi de antrenament și de joc mingia avand calitatile obisnuite fara rasina.
Cei de la SELECT au inceput sa dezvolte aceasta tehnologie in speranta ca viitorul va demonstra eficienta si dorinta marci SELECT de imbunatarite a calitatii produselor.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
anpc-sal

SOL
Site-ul CRISTISPORT.RO prin societatea care il administreaza SC GOODSSPORTS SRL este inregistrat ca operator de date personale la ANSPDPC cu numarul de evidenta 31227/31.03.2014
Website detinut de GOODSSPORTS S.R.L., CIF: 28834413, Reg.Com: J09/478/2011