cristisport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cosul dvs. este gol

CATALOG PRODUSE

Warrior Juice – cod - SWARJ900

Warrior Juice – cod - SWARJ900

Marca: SCITEC

 

 

Pret cu TVA: 121.00 Lei / pret final

Ghid marimi

Warrior Juice – cod - SWARJ900

Warrior Juice – Cu Proteine din Zer si Cazeina - 900 grame

Proteine ​​WARRIOR Juice este un 50% -50% de fuziune din proteine ​​din lapte de înaltă calitate și populare aminoacizi suplimentar gratuit Forti? Ed cu mai mult de ADR 100% din vitamina C pe care deservesc! Amestecul nostru de proteine ​​este de jumătate de proteine ​​din zer și jumătate nedenaturat micelara de cazeină (în loc de denaturate, mai mici cazeinat de calitate)! Acest lucru face WARRIOR SUC o formulă echilibrată, versatil, care poate fi folosit in orice moment: înainte și după antrenament, în timpul zilei, și înainte de a merge la culcare. Proteine ​​dietetice sunt sursa de azot și indispensabile aminoacizi, care organismul necesită pentru cresterea tesutului și întreținere. WARRIOR proteine ​​SUC contribuie la menținerea și creșterea masei musculare și, de asemenea, la menținerea oaselor normale. De aceea, este o mare supliment la regimul de a manca regulat, fie atunci când dieta sau atunci când încearcă să câștige masei musculare maxime! proteină WARRIOR SUC are componente suplimentare adăugate de amino-acizi de mai sus ce surse de proteine ​​înșiși oferi: 3000 mg L-Glutamina si L-Arginina HCl cu totul! Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și nervos, și la reducerea oboselii și oboseala * De asemenea, ajută la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar în timpul și după exercițiu intens:.?? Benefi financiar eff ect este obținută cu un consum zilnic de 200 mg - oferit de 2 portii de WARRIOR JUICE - în plus față de doza zilnică recomandată de vitamina C! Proteine ​​noastră oferă o sumă bună de calciu per portie si de calciu contribuie la următoarele. Functionarea normala a muschilor. Neurotransmisia normală. Metabolismul normal randament energetic. Coagularea normala a sangelui. Functionarea normala a enzimelor digestive. Calciul este necesar pentru mentinerea oaselor si a dintilor normale. Aspartamul produs gratuit! 

 

Mod de administrare: Se amestecă 1 porție cu 250 ml de apă, suc sau lapte (lapte are elemente nutritive suplimentare). Bea o servire de preferință imediat după antrenament. Portii suplimentare pot fi opțional consumat în timpul zilei. Utilizați acest produs împreună cu alimente, ca parte a unei diete sanatoase, echilibrate, nu ca un substitut pentru astfel de.

 

SUPPLEMENT FACTS

Serving size: 30 g (approximately 3/4 scoops)

Amount per serving

RDA%*

Amount per serving

RDA%*

Calories

104 kcal

Calories from Fat

12 kcal

Extra added amino acid forti­cation:

Total Fat

1.3 g

L-Glutamine

1500 mg

Saturated Fat

0.5 g

L-Arginine HCI

1500 mg

Total Carbohydrate

3 g

Sugars

1,3 g

Dietary Fiber

0 g

Protein

20 g

Sodium

28 mg

Potassium

92 mg

5%

Phosphorus

182 mg

26%

Calcium

300 mg

38%

Vitamin C

111 mg

139%

*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
† RDA not established in the EU.

INGREDIENTS

Instantized Whey Protein, Micellar Casein Protein, Maltodextrin, Cocoa Powder (20-22%), L-Arginine HCl, L-Glutamine, Thickener (Xanthan Gum), Flavorings (FERM Chocolate, Chocolate, Creamy Vanilla), Ascorbic Acid, Arti­cial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose).

 

 Avertisment:

Dacă luaţi medicamente consultaţi cu medicul înainte de folosirea produsului!

Nu folosiţi produsul dacă aveţi probleme fizice şi psihice! Evitaţi consumarea produsului  în timpul sarcinii şi în timpul alăptării!

Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala!

Consultati  medicul inainte de folosirea produsului!

Nu depasiti doza recomandata. Produsul nu inlocuieste alimentatia variata si echilibrata.

A nu se lasa la indemana copiilor! Provine dintr-o fabrica unde se lucreaza cu lapte soia, ou, si alune.

 

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
anpc-sal

SOL
Site-ul CRISTISPORT.RO prin societatea care il administreaza SC GOODSSPORTS SRL este inregistrat ca operator de date personale la ANSPDPC cu numarul de evidenta 31227/31.03.2014
Website detinut de GOODSSPORTS S.R.L., CIF: 28834413, Reg.Com: J09/478/2011