cristisport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cosul dvs. este gol

CATALOG PRODUSE

100% CASEIN COMPLEX cod CAS

100% CASEIN COMPLEX cod CAS

Marca: SCITEC

 

 

Pret cu TVA: 179.00 Lei

Ghid marimi

100% CASEIN COMPLEX cod CAS

100% CASEIN COMPLEX cod CAS

100% CASEIN COMPLEX cod CAS

100% Casein Complex este o proteină din lapte cu o fuziune dominant din Micellar Cazeină. Studiile ştiinţifice în sincronizarea absorbţiei şi tipurile de proteine, ne-au furnizat instrumente necesare pentru a maximiza efectele antrenamentelor. Proteina cazeină din lapte este o proteină cu absorbţie lentă (spre deosebire de proteinele din zer care au o absorbţie rapidă) care oferă o eliberare susţinută de aminoacizi în circulaţia sanguină circa 7-8 ore. Acest lucru face Cazeina ideală când mesele sunt prea departe unul de celălalt sau înainte de a merge la culcare.

Dacă utilizați înainte- şi în timpul -antrenamentului nutrienţi (proteine sau aminoacizi), ar fi de preferat să utilizaţi cazeină ca principala sursă de proteină după - antrenament. Digestie mai lentă face Cazeină mult mai anti-catabolică decât proteinele cu absorbţie rapidă, şi utilizarea de aminoacizi din această proteină este mult mai eficientă. Cazeina este ridicat în aminoacizi cruciali cu lanț ramificat (BCAA) și foarte ridicat (mai ridicat ca Zerul), în L-glutamină, practic este un aminoacid esențial foarte important pentru construirea masei musculare.

Micellar Cazeină diferă de alte Cazeine, deoarece este nedenaturat și există în forma sa naturală, prin urmare, este mult mai ușor de digerat și asimilat de către organism. Nu e de mirare că este cel mai apreciat proteină cu absorbţie lentă, anti-catabolică din lume! Enzimele digestive papaină și Bromelaina - pe lângă contribuția la utilizarea efectivă a aminoacizilor din proteină - pot ajuta, de asemenea cu probleme ale ţesuturilor moi din organism, care rezultă din traume cauzate de antrenament, astfel încât recuperarea și de performanța vor fi în continuare îmbunătățită!

Mod de administrare:
Recomandat 1-2 porții dizolvat în 300 ml lichid. Ideal înainte de culcare, sau imediat după antrenament.

 

Supplement facts

Serving size:30 g (1 heaping scoop)
Amount per serving RDA%* Amount per serving RDA%*
Calories 116 Potassium 60 mg 3%
Calories from Fat 14 Total Carbohydrate 2.5 g
Total Fat 1.6 g Sugars 1 g
Saturated Fat 0.6 g Dietary Fiber 0 g
Cholesterol 24 mg Protein 23 g
Sodium 19 mg
Amino Acid Matrix 1350 mg Digestive Enzyme Blend 25 mg
(L-Glutamine, Taurine, Dextrose) (Papain, Bromelain)
*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
† RDA not established in the EU.
Typical Amino Acid Profile Per Serving:
L-Alanine 787 mg L-Methionine * 559 mg
L-Arginine 653 mg L-Phenylalanine * 939 mg
L-Aspartic Acid 1794 mg L-Proline 1797 mg
L-Cysteine 225 mg Taurine 905 mg
L-Glutamine 5309 mg L-Serine 1177 mg
L-Glycine 353 mg L-Threonine * 1119 mg
L-Histidine 550 mg L-Tryptophan * 295 mg
L-Isoleucine * 1241 mg L-Tyrosine 953 mg
L-Leucine * 2127 mg L-Valine * 1421 mg
L-Lysine * 1819 mg

*Essential Amino Acids

Ingredients

Cantaloupe White Chocolate:High–Quality Milk Protein Complex (Micellar Casein and Calcium Caseinate), White Chocolate Cocoa Powder (10-12%), Dextrose, Flavoring (Cantaloupe, White Chocolate), Artificial Sweeteners (Acesulfame-K, Sucralose), Digestive Enzymes (Papain, Bromelain), L-Glutamine, Taurine, Coloring (Orange**).

Maracuja White Chocolate:High–Quality Milk Protein Complex (Micellar Casein and Calcium Caseinate), White Chocolate Cocoa Powder (10-12%), Dextrose, Flavoring (White Chocolate, Maracuja), Artificial Sweeteners (Acesulfame-K, Sucralose), Digestive Enzymes (Papain, Bromelain), L-Glutamine, Taurine, Coloring (Orange**).

Belgian Chocolate:High–Quality Milk Protein Complex (Micellar Casein and Calcium Caseinate), Cocoa Powder (10-12%), Dextrose, Flavoring (Chocolate), Artificial Sweeteners (Acesulfame-K, Sucralose), Digestive Enzymes (Papain, Bromelain), L-Glutamine, Taurine.


**Poate avea un efect advers asupra activității și atenției la copii.Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
anpc-sal

SOL
Site-ul CRISTISPORT.RO prin societatea care il administreaza SC GOODSSPORTS SRL este inregistrat ca operator de date personale la ANSPDPC cu numarul de evidenta 31227/31.03.2014
Website detinut de GOODSSPORTS S.R.L., CIF: 28834413, Reg.Com: J09/478/2011