cristisport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cosul dvs. este gol

CATALOG PRODUSE

Returnari si schimburi de produse

   
RETURNARI SI SCHIMBURI PRODUSE
  Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000, completata si modificata cu OUG 34/2014, publicata in monitorul oficial al Romaniei nr. 427/ 11.07.2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris, prin email sau telefonic comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.
Pentru a schimba sau returna comenzile facute la CRISTISPORT.RO te rugam sa te asiguri ca articolele sunt in ambalajele originale, au toate etichetele atasate asa cum au fost primite si nu prezinta urme de deteriorare, folosinta sau uzura. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare, prezinta mirosuri ca urmare a folosiri sau este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza produsul. 
Produsele care au fost folosite au eticheta rupta (sau nu mai este atasata de produs) sau prezinta urme de folosire nu mai pot fi schimbate sau returnate. Nu lipiti scoci direct pe ambalajul produselor pentru ca nu vom mai asigura returul produselor, va returnam banii pe produs dar nu mai acceptam schimbul.
  Te rugam sa probezi produsele inainte sa rupi etichetele.
  Motivele  intalnite pentru care se refuza schimbul sau returnarea produselor sunt:  

-  clientul nu ambaleaza corespunzator cutia originala a produsului si aceasta ajunge la noi deteriorata;

- ambalajul original este lipit cu banda adeziva (va recomandam sa impachetati ambalajul original inaintea aplicarii unor etichete sau a benzii adezive).

-  recomandam returnarea produselor in AMBALAJEJE FIRMELOR DE CURIERAT, PENTRU A EVITA ORICE SUSPICIUNE REFERITOARE LA AMBALARE SI MANIPULAREA..
          - produsele au fost vizibil  purtate sau prezinta mirosuri improprii in urma folosirii;
          - produsele nu mai au etichetele atasate.

- echiteta produselor sa nu fie deteriorata.

 

IN CAZ DE  RETUR AL PRODUSELOR
Daca doriti returnarea produselor cumparate de pe site-ul CRISTISPORT.RO trebuie sa urmati urmatorii pasi :

  1. Notificare de returnare prin e-mail ori  telefon (contact@cristisport.ro sau tel.  0729644727 ; 0720043118).  

  2. Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, cu ambalajul  si toate accesoriile originale. 

  3. Veti primi inapoi suma integrala a produselor,fara costul transportului catre dumneavoastra.
  
  4. Nu se accepta returul produselor folosite sau deteriorate in urma folosirii indiferent de perioada de timp trecuta de la achizitiie daca vina apartine exclusiv cumparatorului.

  3 Costul  transportului pentru returul produselor se face  astfel:

      - taxa de expediere catre FIRMA NOASTRA, a produselor returnate, va fi achitata de catre client, facturarea transportului se va face in numele dumneavoastra. Puteti folosi orice firma de curierat.
       - puteti cere catre operator nostru ca firma noastra sa se ocupe de transportul  produselor si costul transportului suportat de dumneavoastra va fi de 18 lei, bani care vor fi scazuti din suma care va trebuie returnata.


SCHIMBAREA PRODUSELOR

SCHIMBAREA PRODUSELOR SE FACE DUPA CE ARTICOLELE AU SOSIT LA SEDIUL FIRMEI NOASTRE,  SI AU FOST VERIFICATE DE PERSONALUL FIRMEI.

Pentru situatiile cand se face schimb de produse si clientul doreste ca firma noastra sa se ocupe de transportul dus-intors,  plata trnsportului este de 28 lei,  suma se achitata de client la primirea produselor schimbate, la curier.

  4. Daca respectati  conditiile de mai sus va garantam 100% returnarea banilor sau schimbul produselor. 

SC GOODSSPORTS SRL nu va accepta primirea coletelor trimise in sistem  ramburs adica plata transportului sa fie facuta de firma noastra.
Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare ( scrisa, e-mail, telefonic) in prealabila.
Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.
Expeditiile retur prin "Posta Romana" nu sunt acceptate.
Returmarea banilor se va face in cel mult 30 de zile de la primirea produselor de catre firma, bani vor fi returnati prin  cont bancar sau daca ai platit folosind cardul ti se va returna valoarea comenzi pe card.
Pentru orice intrebare suplimentara va rugam sa ne contactati.

 

IN CAZ DE SCHIMB AL  PRODUSELOR 

  In eventualitatea unui schimb de produse indiferent de cauza ( daca nu va place modelul, nu va este buna marimea, doriti o alta culoare sau doriti un alt produs) ne veti  notifica prin e-mail la contact@cristisport.ro sau telefonic la 0729644727, 0720043118, personalul firmei va raspunde solicitarii dumneavoastra si va stabili de comun acord cu dumneavoastra detaliile noi comenzi. 
Pentru schimbarea unui produs taxele de transport sunt suportate de client astfel: 

 - taxa de expediere catre FIRMA NOASTRA, a produselor pentru schimb, va fi achitata de catre client, facturarea transportului se va face in numele dumneavoastra de firma de curierat. 
Puteti folosi orice firma de curierat.

- taxa de expediere catre CLIENT, a produselor de catre  FIRMA NOASTRA, va fi suportata de client  indiferent daca ati platit sau nu primul transport.
 

ATENTIE! Nu acceptam returul sau schimbul de produse daca nu am fost instiitati in prealabil.

 
Adresa pentru retur si schimb este
    SC GOODSSPORTS SRL  Loc.Braila, jud. Braia, str.Celulozei nr3, bl.B13bis, ap.8, cod postal 810282.
Tel. 0729644727.
  
spacer
anpc-sal

SOL
Site-ul CRISTISPORT.RO prin societatea care il administreaza SC GOODSSPORTS SRL este inregistrat ca operator de date personale la ANSPDPC cu numarul de evidenta 31227/31.03.2014
Website detinut de GOODSSPORTS S.R.L., CIF: 28834413, Reg.Com: J09/478/2011