Antet
CATALOG PRODUSE
MARCI PRODUSE

INSCRIPTIONAREA PRODUSELOR

 

INSCRIPTIONAREA produselor  se poate face la cerere cu folie elastica subtire pentru cutter-plotter  P. S. FILM STRETCH produsa de renumita firma din Italia SISER.

  

 

 
 
 

CARACTERISTICI: 

Folie opaca din poliuretan (nu contine PVC), este cu suport adeziv din poliester, foarte subtire si placuta la atingere, cu foarte mare capacitate de intindere, creata pentru inscriptionarea materialelor textile elastice, supraelastice dar si a bumbacului sau a poliesterului.

 
 
 

 
DETALII TEHNICE

Decuparea se face in oglinda, cu presiune medie a cutitului de taiere, iar transferul termic se face cu ajutorul

propriului suport.

Temperatura de spalare a produselor inscriptionate este de  maxim 40°C.

Folia este disponibila in 14 culori.

 Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.

 

 

RECOMANDARE

Special creata pentru inscriptionarea materialelor textile elastice si supraelastice (Lycra, Elastan, Spandex, etc) se poate utiliza si pentru inscriptionarea materialelor textile din bumbac sau poliester. Nu se recomanda inscriptionarea materialelor textile tratate sau vopsite cu cerneluri de sublimare.

Datorita elasticitatii sale deosebite, materialul poate fi folosit pentru inscriptionari pe echipamentul sportiv avand o uzura mica la spalare si o rezistenta foarte mare in timp.

Pentru orice problema aparuta in timp asupra inscriptionarii va rugam sa ne contactati si impreuna cu dumneavoastra vom decide solutia cea mai buna, indiferent care ar fi cauza deteriorari inscriptionarii.
Produsele inscriptionate se vor spala la maxim 400C la  masina de spalat dupa ce au fost intoarse pe dos adica cu suprafata neinscriptionata pe fata, deterganti folositi nu au nici o influenta asupra materialului folosit pentru inscriptionare(nu se va folosi clor).
spacer
SSL
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Newsletter
Informatii
  ....
Contact telefonic:
 RCS - RDS                           : 0720043118
 RCS - RDS                           : 0729644727
Site-ul CRISTISPORT.RO  prin societatea care il administreaza SC GOODSSPORTS SRL  este inregistrat ca operator de date personale la ANSPDPC cu numarul de evidenta 31227/31.03.2014
Website detinut de GOODSSPORTS S.R.L., CIF: 28834413, Reg.Com: J09/478/2011