Cosul dvs. este gol

CATALOG PRODUSE

Confidentialitatea datelor si securitatea informatiilor

       

CONFIDENTIALITATEA DATELOR SI SECURITATEA INFORMATIILOR

            S.C GOODSSPORTS S.R.L este inregistrata ca operator de date personale la ANSPDPC cu numarul de evidenta 31227/31.03.2014.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată cu  Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC GOODSSPORTS SRL detinatorul site-ului www.cristisport.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

SC GOODSSPORTS SRL certifica faptul ca va respecta drepturile clientului conform legilor in vigoare.

Ne obligam sa nu facem publice bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Prevederile Legii 677/2001 îți oferă dreptul de acces sau de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției . De asemenea, ai dreptul de a te opune prelucrării datelor personale și poți solicita ștergerea acestora prin inchiderea contului.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC GOODSSPORTS SRL trimisa prin e-mail la adresa contact@cristisport.ro sau prin posta la adresa loc.Braila jud.Braila str.Celulozei nr.3 bl.B13bis, ap.8 cod postal 810282.

La inchiderea contului, in termen de 10 zile, toate informatiile asociate contului  vor fi sterse din baza de date, clientul primind in acest sens un ultim e-mail.

Accesarea site-ului cristisport.ro implica acceptul clientului ca datele sale personale sa fie pastrate si prelucrate de SC GOODSSPORTS SRL.

Firma va retine datele personale si le va folosi in scopul creeri unor baze de date, realizarea de rapoarte statistice, informarea clientului privind situatia contului de pe www.cristisport.ro, evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite de  www.cristisport.ro. Firma poate notifica clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

SC GOODSSPORTS SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.cristisport.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

De asemenea, daca clienti nu mai doresc sa primeasca newsletterul www.cristisport.ro, se pot dezabona  utilizand linkul din footer-ul newsletterulului www.cristisport.ro primit prin email sau folosind casuta DEZABONARE de pe site.

Pe baza consimtamantului expres si neechivoc si numai in limitele legislatiei in vigoare, in scopul de a raspunde solicitarilor dumneavoastra prin oferirea de noi produse/servicii, este posibil sa oferim astfel de informatii catre terti (ex: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre).

Pentru imbunatatirea calitatii serviciilor noastre, urmarim activitatea utilizatorilor si prin sistemele Google Analytics respectiv Google AdWords. Aceste sisteme ne furnizeaza doar date statistice fara a furniza informatii privind identitatea vizitatorilor. Interactiunea cu sistemele enumerate mai sus nu presupune furnizarea din partea noastra a datelor cu caracter personal.

Pentru ca datele sunt transmise electronic firma nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea de informatii sau copierea neautorizata prin interceptare.

spacer
google3e3ad0324727fa06.html
SSL
Site-ul CRISTISPORT.RO prin societatea care il administreaza SC GOODSSPORTS SRL este inregistrat ca operator de date personale la ANSPDPC cu numarul de evidenta 31227/31.03.2014
Website detinut de GOODSSPORTS S.R.L., CIF: 28834413, Reg.Com: J09/478/2011