cristisport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cosul dvs. este gol

CATALOG PRODUSE

»  ACCESORII

Spray rece, cu Arnica MEDITECH, MED520

 

 

Pret cu TVA: 57.00 Lei

Ghid marimi

Spray rece, cu Arnica MEDITECH, MED520

Spray rece MEDITECH MED520, cantitate 520 ml cantitate lichida 400ml.

Pulverizarea se face de la o distanta de 10 cm si nu pe suprafete mari.
Pentru evitarea degeraturilor pulverizarea se face in reprize scurte.
Spray rece ,kelen, amelioreaza durerea oferind racire imediata la nivelul pielii.
Se foloseste in medicina sportiva  pentru a indeparta durerile cauzate de lovituri, cazaturi, entorse.
Produs in Franta.
Produs inflamabil, nu se foloseste in preajma surselor de caldura, nu se pulverizeaza de la gat in sus, nu se lasa in preajma copiilor, nu se foloseste in incaperi neaerisite.
 Disponibil la tub de 520 ml cantitate lichida 400 ml.
Made in France.

      Arnica este o plantă perenă, care creşte în regiunile montane, are flori asemănătoare margaretelor, galben-aprins, care înfloresc vara pe tulpini lungi. Frunzele sunt ascuţite şi dispuse radial în jurul bazei. Numele provine, din cuvântul grecesc „arnikos" - pielea mielului.

Florile se culeg în iunie şi iulie şi se usucă rapid şi stau la baza a numeroase preparate, de obicei tincturi şi extracte

 

Arnica conţine lactone sesquiterpenice antiinflamatorii, cea mai importantă din punct de vedere medical fiind helenalina. Conţine şi flavonoide care întăresc vasele de sânge.

Arnica are acţiune antiinflamatoare, antiseptică şi facilitează vindecarea rapidă a rănilor, fiind extrem de eficientă în tratamentul vânătăilor.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
anpc-sal

SOL
Site-ul CRISTISPORT.RO prin societatea care il administreaza SC GOODSSPORTS SRL este inregistrat ca operator de date personale la ANSPDPC cu numarul de evidenta 31227/31.03.2014
Website detinut de GOODSSPORTS S.R.L., CIF: 28834413, Reg.Com: J09/478/2011