cristisport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cosul dvs. este gol

CATALOG PRODUSE

Volumass 35 Professional- Cresterea Masei musculare cod - SVOLP1200

Volumass 35 Professional- Cresterea Masei musculare cod - SVOLP1200

Marca: SCITEC

 

 

Pret cu TVA: 138.00 Lei / pret final

Ghid marimi

Volumass 35 Professional- Cresterea Masei musculare cod - SVOLP1200

Volumass 35 Professional- Cresterea Masei musculare - 1200 grame


Produsul Volumass 35 este cel mai cunoscut până în zilele de astăzi şi acestui produs, varianta cea mai proaspătă şi mai modernă este Volumass 35 Professional. Antrenamentul nu este de folos dacă nu şti să te regenerezi din ea şi nu asiguri susţinere corespunzătoare de nutriţie la dezvoltarea musculaturii. Pentru această sarcină, independent de obiectivele şi de faza antrenamentelor, exista o proporţie ideală intre carbohidraţi, proteine, aminoacizi şi alte nutriente folosite. Volumass 35 Professional a fost proiectat ca să asigure perfect în mod echilibrat aceste nutriente. Conţine cele mai bune proteine de zer: concentratul de zer este creat cu ultra şi micro filtrare, cu curăţare enzimatică, este bogat în microfractiuni de proteine lactoglobulina, lactalbumina, lactoferrina, immunglobulina. Izolat de proteina din zer CFM s-a conceput cât se poate de curăţat, crucific-microfiltrat, proteina cu cea mai înaltă valoare biologică existenta.

Voumass 35 Professional asigura asorbtie rapidă de carbohidraţi, că rezervele de glicogen să se regenereze, şi că alte nutriente să se folosească bine ("pumpa de inzulina"), dar peste asta a mai ajuns în formula carbohidratul nou Palatinose, cu absorbţie temporară şi cu index de glicemie/inzulina scăzută, care asigura energie de lungă durată şi împiedica scăderea nivelului de zahăr din sânge.Creatina aflată în produs este sursa de energie care nu conţine calorii. De aceea este responsabil la asigurarea energiei, la contracţie musculară, şi la mărirea volumului celular, cea ce este un semn anabolic (constructiv) pentru organism. în formula Volumass 35 Professional componentul creatinei am schimbat cu produsul cel mai la modă ATTACK!, matrix de creatina multi-vectoriala! Cea ce priveşte pe aminoacizi critici, în Volumass 35 Professional sunt peste 10,000 mg BCAA şi 8000 mg glutamina conţinut pe doza, cea din urmă provine din G-BOMB! Super matrixul de glutamina care este şi singur un produs de succes, pentru că este mai stabil şi asigură capacitate biologică mai bună. Volumass 35 Professional este întărit cu taurina, taurin-etil-ester, fosfaţi, iar fiecare doză asigura 50 % din vitamina zilnică recomandată. Formula nu conţine aspartam.

Mod de administrare:
2 lingure cu 500 ml de apă sau lapte degresat. Pentru rezultate mai bune, consuma în maxim 30 min. după antrenament, sau ca nutriţie în timpul zilei.

 

SUPPLEMENT FACTS

Serving size: 50 g (approximately 1 scoop)

Amount per serving

RDA%*

Amount per serving

RDA%*

Calories

188 kcal

ATTACK Multi-Component Creatine matrix

1058 mg

Calories from Fat

15 kcal

Creatine Monohydrate, MicronTec micronized Creatine Monohydrate, Creatine Citrate, Creatine Phosphate, Creatine Pyruvate

Total Fat

1,5 g

Proprietary Multi-Component Glutamine matrix

485 mg

Saturated Fat

0,5 g

Glutamine, L-Alanine, L-Glutamic Acid Pteroyl-L-Glutamate

Cholesterol

5 mg

Taurine

250 mg

Sodium

50 mg

Potassium

40 mg

2%

Total Carbohydrate

22,5 g

Sugars

2 g

Dietary Fiber

0 g

Protein

17,5 g

Folic Acid

15 mcg

7%

* RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.

† RDA not established in the EU.

Typical amino acid profile per 100 g

L-Alanine

2303 mg

L-Methionine *

811 mg

L-Arginine

1060 mg

L-Phenylalanine *

1447 mg

L-Aspartic Acid

4951 mg

L-Proline

2764 mg

L-Cysteine

1078 mg

L-Serine

2252 mg

L-Glutamine

9765 mg

L-Threonine *

3297 mg

Glycine

845 mg

L-Tryptophan *

1112 mg

L-Histidine *

796 mg

L-Tyrosine

1358 mg

L-Isoleucine *

3041 mg

L-Valine *

2677 mg

L-Leucine *

4823 mg

Taurine

500 mg

L-Lysine *

4080 mg

*Essential Amino Acids

INGREDIENTS

Whey protein blend (ultrafiltered whey protein concentrates and whey protein isolate containing lactoglobulin, lactoferrin, lactalbumin and immunoglobulin protein microfractions), maltodextrin, dextrose, Waxy maize starch, Creatine Monohydrate, PALATINOSE™ (isomaltulose), L-Glutamine, Taurine, L-Alanine, Pteroyl L-Glutamate, micronized Creatine Monohydrate, Creatine Citrate, Creatine Phosphate, Creatine Pyruvate, Folic acid, Xanthan gum, Acesulfame-K, Sucralose, natural and artificial flavors.

Other ingredients

Triple chocolate: milk chocolate powder, chocolate pieces, natural and artificial flavor (chocolate), cocoa powder 10-12%
White chocolate: white cocoa powder, chocolate pieces, natural and artificial flavor (chocolate), cocoa powder 10-12%.
Cinnamon vanilla: natural and artificial flavors (vanilla and cinnamon)

  

 Avertisment:

Dacă luaţi medicamente consultaţi cu medicul înainte de folosirea produsului!

Nu folosiţi produsul dacă aveţi probleme fizice şi psihice! Evitaţi consumarea produsului  în timpul sarcinii şi în timpul alăptării!

Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala!

Consultati  medicul inainte de folosirea produsului!

Nu depasiti doza recomandata. Produsul nu inlocuieste alimentatia variata si echilibrata.

A nu se lasa la indemana copiilor! Provine dintr-o fabrica unde se lucreaza cu lapte soia, ou, si alune.

Produse recomandate
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
anpc-sal

SOL
Site-ul CRISTISPORT.RO prin societatea care il administreaza SC GOODSSPORTS SRL este inregistrat ca operator de date personale la ANSPDPC cu numarul de evidenta 31227/31.03.2014
Website detinut de GOODSSPORTS S.R.L., CIF: 28834413, Reg.Com: J09/478/2011