cristisport.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cosul dvs. este gol

CATALOG PRODUSE

CREATINA Hot Blood Hardcore 700g, cod HBS2

CREATINA Hot Blood Hardcore 700g, cod HBS2

Marca: SCITEC

 

 

Pret cu TVA: 175.00 Lei

Ghid marimi

CREATINA Hot Blood Hardcore 700g, cod HBS2

CREATINA Hot Blood Hardcore 700g, cod HBS2
Hot Blood Hardcore Noua generație Hot Blood!

Cu una dintre cele mai cercetate forme de creatină matrice de aminoacizi inovativă ingrediente nootropice active mai multă beta-alanină și  l-citrulină, 300 mg de cofeină, din surse multiple cu electroliți cu extract de ardei negru (bioperine®) complex de antioxidanți.

Substanta activa servita:
Amestec  of 25 g in 400 ml apa 
Calories: 90 kcal
Calories from fat: 0 kcal
Carbohydrates: 8 g
Protein: 13.25
Sugars: 3.25 g

Caffeine: 300 mg

Substanta activa produs:

Antioxidant complex: 331 mg

Improved amino acid matrix: 4652 mg
Hot Blood multi coplex: 11533 mg
Antiocidant complex: 331 mg
Electrolyte matrix: 300 mg
Nootropics: 101 mg
Complex de stimulare a imunității: 100 mg

Maltodextrin, creatine monohydrate 13.6%, dextrose, L-arginine hydrochloride, bulking agent (Polydextrose), beta-alanine, L-arginine alpha-ketoglutarate, L-citrulline, L-tyrosine, flavouring, malic acid, calcium salts of orthophosphoric acid, acid (citric acid), sodium citrate, anti-caking agent (silicon dioxide), caffeine anhydrous 1.1%, acetyl L-carnitine hydrochloride, magnesium carbonate, sweeteners (acesulfame K, sucralose), taurine, green tea leaf extract, L-glutamine, L-ascorbic acid, L-leucine, L-ornithine hydrochloride, acidity regulator (sodium carbonates), calcium β-hydroxy β-methylbutyrate, L-carnitine L-tartrate, ginkgo biloba leaf extract, guarana seed extract, ginger rhizome extract, nicotinamide, zinc bisglycinate, DL-alpha-tocopheryl acetate, L-valine, L-isoleucine, choline bitartrate, colours (carmoisine, ponceau 4R), grape seed extract, L-lysine hydrochloride, betain anhydrous, alpha lipoic acid, nicotinic acid, retinyl acetate, Bioperine® black pepper fruit extract, pyridoxine hydrochloride, D-biotin, pteroylmonoglutamic acid, chromium picolinate, cyanocobalamin, carmoisine, (poate avea un efect negativ asupra activității și atenției la copii).


Complexul regândit de ingrediente active din HOT BLOOD HARDCORE te sprijină în timpul antrenamentelor intense. Cantitatea de 3 g de creatină găsită în produs crește performanța în timpul eforturilor intense de scurtă durată. Vitamina B6 și niacina contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos.* Cromul este implicat în metabolismul normal al macronutrienților.* Biotina este implicată în procesele metabolice normale care produc energie.* Vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.* Folatul, vitamina B12 și vitamina A contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. * * Afirmații justificate științific aprobate de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA). ** Comparativ cu versiunile anterioare ale produsului *Vitamina B6 și niacina contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos Vitaminele C și E contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. Mod de administrare Se amestecă 2x1 porție (2x12,5g, 2x1 lingură) de Hot Blood Hardcore cu 2x200 ml de apă rece. Băutura este ușor carbogazoasă, așa că deschideți capacul la fiecare 5 secunde când agitați pentru a evita accidentele. Consumați o porție cu 30 de minute înainte de antrenament și una în timpul antrenamentului. Atenție: conținut ridicat de cofeină [150 mg cofeină pe porție (150 mg cofeină / 200 ml băutură gata de băut). 

Informații despre alergeni:

Fabricat într-o unitate care procesează lapte, proteine din soia și ouă, gluten și alune.

 

Avertizări:

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Utilizați acest produs împreună cu alimente ca parte a unei diete sănătoase și echilibrate și nu ca un înlocuitor al acesteia.

Nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează sau persoanelor cu boli de inimă, hipertensiune arterială sau sensibilitate la cofeină. 

 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
anpc-sal

SOL
Site-ul CRISTISPORT.RO prin societatea care il administreaza SC GOODSSPORTS SRL este inregistrat ca operator de date personale la ANSPDPC cu numarul de evidenta 31227/31.03.2014
Website detinut de GOODSSPORTS S.R.L., CIF: 28834413, Reg.Com: J09/478/2011